+31(0)314 343411
 
+31(0)314 343411
Het bandenhotel: voordelige opslag van zomer- en winterbanden
Wanneer de winter weer voor de deur staat, is het verstandig om tijdig de zomerbanden voor winterbanden te verwisselen. Zodra de temperatuur buiten onder de 7 graden Celsius komt, doe je er slim aan uw zomerbanden te laten verwisselen. Met winterbanden ben je verzekerd van een betere wegligging en een kortere remweg. Geen plek meer in de schuur om de zomerbanden te stallen?
Laat je zomerbanden overnachten in ons bandenhotel, hier verblijven ze veilig en onder de ideale condities.

Wij bieden ook de extra service om uw wielen te laten reinigen door middel van een wielenwasmachine. Velgen worden gewassen zonder beschadigingen. Speciaal voor aluminium velgen is de machine voorzien van een met rubber omwikkelde doorvoerrol, zodat zelfs de meest vieze velgen gereinigd worden, zonder deze te beschadigen.
Hoe werkt het bandenhotel?
In ons bandenhotel slaan we complete sets banden op, zowel met als zonder velg. De banden staan hier op de juiste temperatuur, in de ideale positie en veilig opgeborgen. Wanneer het tijd is voor de bandenwissel maak je een afspraak bij Oosterink Banden.
Wij halen dan jouw winter- of zomerbanden kosteloos voor je op uit de opslag. Indien gewenst, halen we de huidige banden van de auto af en monteren en balanceren we de nieuwe set. De andere set banden wordt weer voor je opgeslagen in het hotel.
Neem contact met ons op voor een afspraak of kom langs bij onze vestigingen.
Waarom kiezen voor Oosterink Banden ?
Prijs
Service
Vakkundig
Bandenhotel.....
Oosterink Banden
Volg ons
Copyrights ©  All Rights Reserved